blank

blank
blank
blank

blank

Yrittäminen


Yritteliäisyys on verissä

Alastarolaiset ovat yritteliästä väkeä. Alastaron yrittäjät r.y. toimii yrittäjien ja yrittäjyyden edellytysten puolesta. Yhdistys kuuluu jäsenjärjestönä Varsinais-Suomen yrittäjiin ja tätä kautta edelleen Suomen Yrittäjiin.

Erityinen tapahtuma on jo 20 vuoden ajan yhdessä Varsinais-Suomen pelimanni-yhdistyksen kanssa järjestetty pienimuotoinen kansanmusiikkitapahtuma Palkeiset.

 

Palveluhakemisto on julkaistu huhtikuussa 2009. Sitä on saatavissa mm R-kioskista, Alastaron pankeista ja rautakaupoista.

Yhteystiedot löydät  Varsinais-Suomen yrittäjien sivuilta. Linkki

Loimaan seutukunnan kehittämiskeskus tarjoaa yritysneuvontaa niin alkaville, kun kaikille muillekin yrityksille.

www.loimaanseutu.fi

 

Kuukauden yritykset

Esittelemme jatkossa kotiseutumme yrityksiä, joilla on omat kotisivut. Nyt on vuorossa   Konepaja Olavi Nieminen Oy. Vuonna 1969 perustettu yritys on sekä metallinalihankintakonepaja, että nykyaikainen atk-laitteiden ja ohjelmien ym kauppa. Yritys sijaitsee Virttaalla ja työllistää n 15 henkilöä. Kotisivut

 

 

Osa parasta ja tuottavinta maaseutua
Alastarolla on viljelyssä peltoa yli 10.500 ha.  Suomen EU-jäsenyyden aikana tilojen keskikoko on kasvanut 46 hehtaariin, rakennuksiin ja tuotantovälineisiin on investoitu todella voimaperäisesti. Alastarolla tuotetaan viljaa, kasvatetaan sikoja, broilereita ja kanoja. www.proagria.fi

 


 


MTK-Alastaro puheenjohtaja 
Juuso Hulmi 040-838 2046 

sihteeri 
Iina Saarikallio 0500-531928
s-posti iinasaarikallio (at) suomi24.fi

 
 


Yrittäjä. Ilmoita meille kotisivuistasi. Ilmoituksen voit laittaa ylläpidolle vaikka etusivun palautelomakkeella.

blank
blank

©  Alastaro-Seura ry - Trival Oy